Yleistä

Noitatunturin Golden Peaks alue sijatsee Pelkosenniemen kunnassa Pyhä-Luosto tunturijonon eteläpäässä. Etäisyydet: Rovaniemi 120km, Kemijärvi 50km, Sodankylä 50km, Luosto 17km ja Pelkosenniemen keskusta 17km, nykyinen Pyhätunturin liikekeskus 4-6km.

Maiseman hallitsijana on Pyhätunturin kolmihuippuinen tunturirykelmä: Kultakero, Ukonhattu ja Noitatunturi. Suositun Pyhätunturin laskettelukeskuksen luoteispuoliselle alueelle rakennetaan Lapin nykyaikaisin ja innovatiivisin matkailukeskus ympärivuotiseen toimintaan.

Noitatunturin Golden Peaks alueella palvelut, aktiviteetit sekä luonto ovat lähellä, kaikki sijaitsevat enintään kolmen kilometrin etäisyydellä tulevista laskettelurinteistä sekä hotelli- ja liikekeskusalueesta. Alueella on ainutlaatuiset pohjoisen erämaan maisemat. Taianomainen aito valkoinen talvi, kesien yöttömät yöt ja syksyn ruskaloisto ovat kaikille ikimuistoinen elämys, jonka haluaa aina kokea uudelleen. Puhdas luonto ja sen vaaliminen on alueen elinehto ja ympäristöasiat huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa. Tämä tarkoittaa mm. energia- ja jätehuollon, liikenneyhteyksien ja muiden ympäristöä rasittavien toimintojen ekologisten haittavaikutusten minimoimista mahdollisimman vähäiseksi. Hoidetut ulkoilureitit ja alueeseen rajoittuva Pyhä-Luoston kansallispuisto tuovat suoran yhteyden villiin luontoon.